menu
GELENEKSEL KIŞ YEMEĞİ AYMİRA HOTEL'DE YAPILDI
GELENEKSEL KIŞ YEMEĞİ AYMİRA HOTEL'DE YAPILDI
Aydın Lisesi Mezunları Derneği (ALMED) tarafından düzenlenen 'Geleneksel Kış Yemeği' AYMİRA Hotel'de yapıldı.

Burslu öğrenciler yararına düzenlenen kış yemeğine Aydın Ticaret Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Barış Altıntaş,  Makina Mühendisleri Odası Başkanı ve TÜMOB Aydın İl Temsilcisi Tunç Erlaçin, Aydın Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Önal,  Atatürkçü Düşünce Derneği Aydın Şube Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Akgönül, Türk Kadınlar Konseyi Başkanı Esen Serter, Türkiye Kadın Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı, Avukat ve Arabulucu Necmiye Özkul, CHP Kadın Kolları Aydın İl Başkanı Ayşe Özdemir, 

Aydın Özel Başak Koleji Kurucu Temsilcisi Alp Ayaydın, Lider Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Engin Polat, Çözüm Temel Lisesi Kurucusu Saffet Adıgüzel, Aydın Lisesi mezunları ile çok sayıda davetli katıldı.Aydın Lisesi mezunları ile çok sayıda davetli katıldı.

DAHA FAZLA BURS VERMELİYİZ

Yemeğe katılan ve destek olan tüm mezunlara teşekkür eden Aydın Lisesi Mezunları Derneği (ALMED) Yönetim Kurulu Başkanı Selma Böceklioğlu Dündar, 

“Bu dayanışmanın her geçen yıl daha da büyümesi gerekiyor. Bu yıl sadece 14 Okul Mezunu Üniversite öğrencimize ayda 750'şer lira karşılıksız burs verebiliyoruz. Bu sayı Aydın Lisesi Mezunlarına yakışmıyor. Daha fazla ihtiyaç sahibi mezunumuza burs verebilmeliyiz. Gecemize katılan tüm davetlilerimize ve bağışçılarımıza ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım Atila Karpınar,  Tansel Aksoy, Mustafa Yavaş, Gökhan Sandıkçı, Aybikem Uzman, Şafak Önal ve Hürol Orhan’a  teşekkür ediyorum” dedi.

PLAKET VERİLDİ

Konuşmaların ardından derneğe katkı sağlayan ve, 60, 50, 40 ve 30 yıl önce mezun olanlara plaket verildi.

Aydın Lisesi'nden mezuniyetinin 60.Yıl Plaketini Aydın Diş Hekimleri Odası Başkanı Şafak Önal'ın elinden alan Diş Hekimi Zafer Galip Keçelioğlu okuduğu şarkıyla da büyük alkış aldı.

Comments

http://aytv.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!