menu
ELİTİUM THERMAL HOTEL ÖNEMLİ MİSAFİRLERİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR
ELİTİUM THERMAL HOTEL ÖNEMLİ MİSAFİRLERİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR
Aydın'ın gözde Termal Oteli , Elitium Thermal Otel her yıl olduğu gibi 2024 yılında da birbirinden değerli misafirleri ağırlayarak hizmetlerine devam ediyor.

VOLEYBOL VETERANLARINI AĞIRLAYACAK

Özellikle son zamanlarda spor klüplerinin de gözdesi haline gelmeye başlayan Elitium Thermal Otel, Doğal şifalı kaplıca suları , temiz otantik havasıyla ve tecrübeli kadrosuyla müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Geçen yıl Alanya Spor külübü ve Bodrum Spor Klüplerini ağırlayan otel , bu yılda Türkiyenin ve Avrupanın en önemli voleybol veteranlarını misafir edecek. 3 gün sürecek turnuvada Voleybol Veteranları Elitium Thermal Otel'in şifalı suları ve kaliteli hizmetleriyle ağırlanacak.

SPOR VE SPORCUNUN HER ZAMAN YANINDA 

Elitium Thermal Hotel Germencik'in vizyonu için de önemli bir kuruluş.

Turizm ve sporun birleştirici gücünü tüm Germencik'i yaşatmaya her zaman  hazır olan otel , Sporun ve sporcunun her zaman yanında. 

Elitium Thermal Hotel ,bölgenin tanıtımı için var gücüyle misafirlerini ağırlıyor. Ulusal liglerde tek branş ile temsil edilen Aydın'ın  böyle bir organizasyonu ev sahipliği yapmanın haklı gurunu da yaşıyor. Voleybolcu kız çocuklarının babası olan İşletme sahibi  Ali ihsan Durmaz '' Bölgemizde böyle bir turnuvaya ev sahipliği yaptığımızdan dolayı mutluyuz.Bölgemizin artık sporla ve sanatla anılması için sporun birleştirici gücüyle çok daha güzel bir Germencik yaratmak istiyoruz.''İfadelerini kullandı.

Comments

http://aytv.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!