menu
HÜSEYİN HOCA'DAN SİYASETÇİLERE DERS NİTELİĞİNDE SÖZLER
HÜSEYİN HOCA'DAN SİYASETÇİLERE  DERS NİTELİĞİNDE SÖZLER
Demokrat Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turgut Katıldığı bir televizyon programında adeta Aydın'daki siyasetçilere ders verdi.

AYDIN'LI SEÇMEN İÇİN SEÇENEK DEĞİL , BİR ZARURETİZ

Demokrat Parti'den aday olma sebebinin Aydın'ın partizan değil demokrat bir yapısı olduğu için Demokrat  partiden aday olduğunu belirten Turgut, Aydın'lı seçmen için bir seçenek değil, zaruret olduklarını belirtti. Yerel iktidar ve Merkezi iktidarda olanların Aydın'ın vizyonunu  yavaşlattığını ve daralttığını  söyledi.

Yerel ve Merkezi iktidarın kent sorunlarıyla ilgili bir çözüm üretemediklerini  söyleyen Turgut , Aydın'ın Türkiye'nin batısındaki en fakir il olduğunun da altını çizdi. Bundan 22 yıl önce Aydın'ın sosyo ekonomik olarak Türkiye'nin ilk 10'nun da olduğunu ,bu şehri bu hale getirmeye kimsenin hakkının olmadığını  belirtti.

YORULAN DİNLESİN , AYDIN YENİLENSİN

Aydın'ın son 20 yılda Hem merkezi yönetimin yereldeki temsilcileri ve hem de yerelde 15 yıldan beri devam eden iktidarın birlikte oluşturdukları bir Habitus , bir ekosistem içerisinde olduğunu söyleyen Turgut'' 20 yıllık bunların yönetiminde ,Aydın 20 yıl geriye gitti. Biz 20 yıl geriye giderken hem bölgesel rekabette ,hem ülkesel rekabette belli iller refahtan paylarını aldılar. Bugün Aydın açıkçası , dışarıdan gelenler diyorlar ki ; Aydın bir yok yurdu hocam . Nasıl diye sorduğumda; Aydın batının da batısında bir il . Aydın da bir kültür sarayı yok,adalet sarayı yok , stadyumumuz yok , hava alanımız yok,hızlı tren yok,kanalizasyon yok,alt yapı yok,üst yapıyok,arıtma tesisi yok, kültür sarayları, çocukların ve gençlerin etkinleşebileceği yerler yok. Ondadır ki diyorum ''Yorulan dinlensin, Aydın yenilensin'' İfadelerini kullandı.

BU SEÇİM HALİNDE MEMNUN(!) OLANLARLA

DÜZEN DEĞİŞMELİDİR DİYENLER ARASINDA OLACAK

Sözlerine devam eden Turgut ''Bu seçimin farklı olacağını ''Mevkinin , makamın ,gücün ve paranın karşısında tereddütsüz hak ve hakikatın çizgisinde durabilenler kazanacak. 15 yıldır Aydın'ın vizyonunu daraltan ve yavaşlatan yereldeki sayın Çerçioğlu iktidarıyla ve 22 yıldır hak ettiği refahtan payı Aydın'lı Hemşehrilerime aktarmayan genel iktidarın adayı sayın Savaş ile aramızda ihtilaf var.Her ikisine de muhalifiz. Aydın'lı kentine sahip çıkacaktır. Çünkü ''Aydın'lı Partizan Değil DEMOKRATTIR.''İfadelerini kullandı.

 
 

Comments

http://aytv.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!