menu
GELECEĞİN AŞÇILARI YÖRESEL LEZZETLERDE YARIŞTI
GELECEĞİN  AŞÇILARI YÖRESEL LEZZETLERDE YARIŞTI
Aydın'ın Germencik ilçesi Bozköy ELİTIUM Termal Otel'de Türk Mutfağı Haftası etkinliği düzenlendi.

Aydın Valiliği ve Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bozköy ELİTIUM termal otelde Söke Ticaret Borsası Suat Orhan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Kadıköy Abdülhamid Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Aydın'ın yöresel lezzetlerini hazırladı.

Vali Hüseyin Aksoy, gastronomi turizminin artık önemli bir turizm aracı olduğunu belirterek "Aydın da gastronomi alanında önemli potansiyelleri olan ve bu alanda kendisini geliştiren bir il. Bu değerlerin tanıtılması ve tüm dünya ile paylaşılması adına yapılması gereken çalışmalar var. Aydın'ımızı  daha iyi bir noktaya taşımak için hep birlikte gayret göstereceğiz." dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Abdülhamid Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Merzuka Akpınar ''Türk Mutfağı Haftasından dolayı Çocuklarımızla bu etkinlikten olmaktan dolayı çok mutluyuz. Çocuklarımız almış oldukları bu akademik bilgileri , şu an teorik olarak uguluyorlar. İş gücü olarakta çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz.''İfadelerini kullandı.

 

Comments

http://aytv.com.tr/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!